View this email in your browser



Thursday, 29th October 2015

1,950,000++/person

***

Array of fresh spring rolls

Octopus and brown rice, avocado and mango, tobiko

Gỏi cuốn tươi ba loại( gạo lứt và bạch tuộc, bơ và xoài, trứng tôm)

Santa Cristina Pinot Grigio Tuscany 2014
 

***

 

Oyster combination

Oyster with filo pasta and guava salad with sweet and sour dressing

Deep fried oyster with tamarind sauce and dragon fruit

Sa lát mỳ ý filo với hàu, ổi trộn cùng sốt chua ngọt

Hàu chiên giòn phục vụ với sốt me và thanh long

Antinori Villa Antinori Bianco Tuscany 2014

 

***
 

Seared Japanese scallop flambe XO served with avocado and kiwi salad

Sò đip áp cho đt rưu XO ăn cùng sa lát bơ và kiwi

Tormaresca Chardonnay Puglia 2014
 

***
 

Baked tiger prawn and foie gras with purple sweet potato mash served with red grape sauce

Tôm sú bỏ lò cùng gan ngỗng và khoai lang tím nghiền phục vụ với sốt nho tươi

Antinori Pian delle Vigne Estate Brunello di Montalcino Tuscany 2010

 

***
 

Steamed duck breast with sticky rice Royal style served with anise sauce

Lườn vịt hấp xôi kiểu Hoàng Gia ăn cùng sốt hoa hồi

Tignanello, Toscana  I.G.T-Tuscany 2011

 

***
 

Stuffed panacotta in guava served with strawberry jam

Bánh kem kiểu Ý nhồi trái ổi ăn kèm với mứt dâu

 

 

Experience Modern Dining with the Winner
of the 1st Season of Top Chef Vietnam 

Mr. Vo Hoang Nhan

On 29th October, 2015, Pots'nPans restaurant will be honored to welcome the winner of Top Chef Vietnam 2014 - Vo Hoang Nhan. The talented chef will introduce a creative 6-course menu paired with famous Italian wines fromTuscany. Mr. Jacopo Pandolfini (Manager of a wine export company of Asia - Pacific) will also join in this Gala dinner. Come and enjoy a wonderful modern dining experience in a luxurious and cozy space.

Vo Hoang Nhan's biography:

Vo Hoang Nhan was born and raised in a poor family; he had to work hard in the market with his mother. Images of the 10 year old "fish seller” are deeply engraved in the minds of neighbours from that time. Through his persistent efforts, Vo Hoang Nhan grabbed every opportunity to pursue his passion. Milestones along his strenuous journey have included the Gold Medal and Gold Cup for talented chef in 2011 and Silver Medal at the 2010 Vegetarian Food Festival. Currently, Nhan is chairman of the Young Kitchen Club - Vietnam Chefs Association and he has gained respect and admiration from other members of the club.

On the evening of 22nd March 2015, the final show of the first season of reality TV show, Top Chef Vietnam, was broadcast. The show had started four months earlier with 16 contestants and, in this finale, Vo Hoang Nhan was declared the winner due to dishes he made from Caviar sturgeon eggs. Currently, Vo Hoang Nhan is teaching at Netspace culinary school and is executive chef at Winsor restaurant.

Trải Nghiệm Ẩm Thực Đương Đại Cùng Người Chiến Thắng Cuộc Thi Đầu Bếp Đỉnh - Top Chef Việt Nam Mùa Đầu Tiên  Mr Võ Hoàng Nhân

Nhà hàng Pots’n Pans rất vui mừng thông báo vào ngày thứ năm 29.10.2015 sẽ vinh dự được đón chào người chiến thắng Đầu Bếp Đỉnh – Top Chef Vietnam 2014 Võ Hoàng Nhân. Vị đầu bếp tài năng này sẽ giới thiệu thực đơn sáng tạo 6 món kết hợp cùng rượu vang nổi tiếng của Ý tại vùng Tuscany với sự góp mặt của Mr Jacopo Pandolfini (giám đốc xuất khẩu rượu của châu Á – Thái Bình Dương) tại Gala dinner để mang đến một trải nghiệm ẩm thực đương đại tuyệt vời trong một không gian sang trọng và ấm cúng.

 

Tiểu sử của Võ Hoàng Nhân:

Sinh ra và lớn lên trong một gia đình khá bấp bênh về kinh tế, đầu bếp Võ Hoàng Nhân phải cùng mẹ bươn chải ở chợ. Hình ảnh “cậu bé làm cá” chỉ mới 10 tuổi cặm cụi làm việc đã in đậm trong tâm trí của những người dân xung quanh lúc bấy giờ. Bằng những nỗ lực và cố gắng bền bỉ, đầu bếp Võ Hoàng Nhân đã nắm bắt mọi cơ hội để theo đuổi đam mê ẩm thực của mình. Trên hành trình gian nan, vất vả của nghề, anh đã tự tạo nên những cột mốc đáng tự hào: Huy chương Vàng và Cúp Vàng đầu bếp tài năng 2011, Huy chương Bạc lễ hội ẩm thực chay 2010. Hiện tại, anh đang là chủ nhiệm của CLB Bếp Trẻ - Hội Đầu bếp Việt Nam với sự kính trọng và nể phục của rất nhiều thành viên trong CLB.

Tối ngày 22/3/2015, chương trình truyền hình thực tế đã diễn ra trận chung kết cuộc thi Đầu Bếp Đỉnh Top Chef Vietnam mùa đầu tiên sau 4 tháng phát sóng với 16 thí sinh tham gia và đầu bếp Võ Hoàng Nhân đăng quang từ các món ăn chế biến trứng cá tầm Caviar. Đầu bếp Võ Hoàng Nhân hiện là giảng viên dạy trường ẩm thực Netspace và là bếp trưởng nhà hàng Winsor và được vinh ngôi nhà chung Top Chef thế giới.

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*